حسن روشن ملی پوش سابق و منتقد صریح اللهجه فوتبال ایران از سوی دادگاه به تحمل 74 ضربه شلاق محکوم شد. به گزارش "ورزش سه" ، پس از مصاحبه های حسن روشن علیه مربیان تیم های پایه استقلال در سال های گذشته ، شکایتی از او با موضوع توهین و افتراء به جریان افتاد که با گذشت مدت زمانی طولانی در نهایت شعبه 1057 دادگاه کیفری مجتمع قضایی کارکنان دولت ، رای به محکومیت حسن روشن داده است. او به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان ، افتراء و ... به تحمل 74 ضربه شلاق تعزیری و پرداخت جریمه ای بالغ بر یک میلیون ریال محکوم شده است.
بنابر گفته حسن روشن ، این حکم به وی ابلاغ شده است. حسن روشن در این باره می گوید: مثل اینکه حکم به وکیلم ابلاغ شده ولی من به صورت کامل در جریان نیستم. چیزی که به من گفته اند ، اینکه باید صد هزارتومان بدهم و شلاق هم بخورم. پیشکسوت استقلال در پاسخ به اینکه آیا این حکم قابل تبدیل به جزای نقدی است یا خیر ، گفت: نه آقا؛ ما که پولش را نداریم. می رویم تا شلاقشان را بزنند. البته بهتر است این کار را در امجدیه انجام بدهند. در این باره با علی سامره تماس گرفتیم که او گفت: « من با وجود حقی که دادگاه به من داده بود ، از شکایت خودم نسبت به آقای روشن صرف نظر کرده ام و آقای روشن نیز موارد انتسابی به بنده را به صورت کتبی تکذیب کرد. »
با این وصف و با توجه به حکم دادگاه ، پیگیری شکایت از سوی سیدرضا افتخاری مدیرعامل سابق استقلال و تجمیع این شکایت منجر به صدور این رای شده است.