رای ممتنع عراق به بازگشت تحریم سازمان ملل علیه ایران
کلیدواژه ها:#Asriran.com، #آذربایجان، #ارمنستان، #اسراییل، #افغانستان، #السالوادور، #امارات_متحده_عربی، #ایالات_متحده، #ایران، #بحرین، #برجام، #بغداد، #تابلو، #تحریم، #ترامپ، #ترکمنستان، #ترکیه، #جیبوتی، #دولت، #روسیه، #سازمان_ملل، #سازمان_ملل_متحد، #سعودی، #عراق، #عربستان، #عربستان_سعودی، #عمان، #قزاقستان، #مراکش، #ملل_متحد، #منصور_هادی، #پاکستان، #کویت
دولت عراق رأیی معنادار به تلاش ایالات متحده آمریکا برای احیای تحریمهای سازمان ملل علیه ایران داد که حاوی پیام بیطرفی دولت بغداد در منازعه بین ایالات متحده آمریکا و ایران است.
دولت عراق به قطعنامهای آمریکایی که زمینهساز بازگشت تحریمهای سازمان ملل متحد علیه ایران بود ، رای ممتنع داد.
به گزارش عصرایران در اقدامی کمسابقه دولت عراق رایی معنادار به تلاش ایالات متحده آمریکا برای احیای تحریمهای سازمان ملل علیه ایران داد که حاوی پیام بیطرفی دولت بغداد در منازعه بین ایالات متحده آمریکا و ایران است.
دولت آمریکا دیروز در نشست کمیته پنجم سازمان ملل با ارایه قطعنامهای جدید پیشنهاد افزودن دو بند جدید در بودجه سال 2021 سازمان ملل برای احیای کمیته تحریمها علیه ایران را ارایه داد.
تابلو رایگیری دیروز در جلسه کمیته پنجم سازمان ملل درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران
* * *
استدلال دولت آمریکا این بود که با خروج آمریکا از برجام دیگر این توافق بینالمللی وجود خارجی ندارد و بر همین اساس کمیته تحریمهای سازمان ملل علیه ایران باید کار خود را از سر گیرد و برای فعالیت نیاز به بودجه دارد.
دولت آمریکا پیشنهاد داده بود در بودجه سال 2021 سازمان ملل بودجهای برای ازسرگیری کمیته تحریمهای سازمان ملل علیه ایران تخصیص داده شود.
این قطعنامه آمریکا تنها 10 رای مثبت آورد و 110 کشور جهان به آن رای مخالف دادند و 32 دولت از جمله عراق هم به آن رای ممتنع دادند.
از میان 15 کشور همسایه ایران دولتهای روسیه ، ترکیه ، پاکستان ، قزاقستان ، آذربایجان و ارمنستان به قطعنامه پیشنهادی آمریکا رای مخالف ، دولت عربستان سعودی و بحرین رای موافق و 5 کشور امارات متحده عربی ، کویت ، عراق ، عمان و قطر هم رای ممتنع دادند.
دو کشور افغانستان و ترکمنستان هم در رایگیری این قطعنامه غایب بودند.
این قطعنامه واپسین تلاش شکست خورده دولت ترامپ در سازمان ملل برای تشدید فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران بود.
به این قطعنامه پیشنهادی آمریکا 110 کشور رای مخالف ، 10 کشور رای موافق( شامل: ایالات متحده آمریکا ، عربستان سعودی ، اسراییل ، بحرین ، جیبوتی ، السالوادور ، هاییتی ، میکرونزیا ، مراکش ، دولت در تبعید یمن (دولت عبد ربه منصور هادی) ، 32 دولت رای ممتنع و در نهایت 41 کشور هم در رایگیری غایب بودند.
---دولت عراق رأیی معنادار به تلاش ایالات متحده آمریکا برای احیای تحریمهای سازمان ملل علیه ایران داد که حاوی پیام بیطرفی دولت بغداد در منازعه بین ایالات متحده آمریکا و ایران است. ---
...
موارد مشابه بر اساس تراکم کلیدواژه
سعودی هاو تلاش برای احیای آبروی ازدست رفته ...irinn.ir ۱۳۹۳/۰۹/۰۲ سیاست
این روزها سیاستمداران ریاض دست به ابتکار عمل و اقدامات جدیدی میزنند که هدف اصلی آن را باید احیای هژمونی منطقهای این کشور عنوان کرد. این تحرکات در س...ادامه مطلب»
جلسه اضطراری کمیته کاهش آلودگی هوای تبریز برگزار شد...ara-news.ir ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ طبیعت
به دلیل غلظت آلودگی هوای تبریز، جلسه اضطراری کمیته کاهش آلودگی هوا روز چهارشنبه در فرمانداری این کلان شهر برگزار شد. به گزارش آرانیوز، فرماندار تبری...ادامه مطلب»
امیرحسین زمانی نیا، معاون بین الملل وزیر نفت در گفت وگو با <ایران>: سر...ion.ir ۱۳۹۴/۰۸/۱۲ اخبار
صنعت نفت ایران درحالی از آخرین پیچهای گردنه تحریم عبور میکند که اگر دیپلماتهای دولت یازدهم در مذاکرات هستهای خود اندکی تعلل میکردند و این مذاکرات...ادامه مطلب»
همایش بینالمللی تجاوز و دفاع...fa.wikipedia.org ۱۳۶۷/۰۵/۱۷ تاریخ
کنفرانس بینالمللی تجاوز و دفاع نخستین کنفرانسی بود که به منظور بررسی و تحلیل جنگ ایران و عراق شکل گرفت. مکان برگزاری آن تهران و تاریخ برپایی آن ۱۷ مر...ادامه مطلب»
جدا شدن بحرین از ایران...1host2u.com ۱۳۵۰/۰۵/۲۳ تاریخ
جدا شدن بحرین از ایران پس از گذشت سالها اشغالگری آلخلیفه و بریتانیا، در روز ۲۲ مرداد ۱۳۵۰ در زمان حکومت محمدرضا شاه پهلوی و با چشمپوشی وی از حاکمیت...ادامه مطلب»